Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

Project: Beijing Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

 

Architecten: TDS (Tsushima Design Studio)

 

Klant: Beijing Vanke Happy Home Elderly Service Co. Ltd

 

Product: LOPO's flexibele steenstrips producten, maat: 60 * 240 mm * 2.5-3 mm

Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

Beijing Suiyuan Ouderenzorgcentrum is gevestigd in de CSD New City Changyang, Fangshan. Het is een openbaar gebouwd en particulier CCRC-benchmarkproject voor ouderenzorg, dat wordt samengewerkt door Beijing Vanke en Fangshan Civil Affairs Bureau. Suiyuan heeft een totale constructieoppervlakte van 40,000 vierkante meter, meer dan 700 bedden en 16,000 vierkante meter interactieve landschapstuinen. Het is de bedoeling om vier thematuinen te hebben: "Health Park, Yiqu Park, Fitness Park en Yuewu Park", met een vergroeningspercentage van wel 35%, en een grote openbare ondersteunende ruimte met een oppervlakte van ongeveer 4000 vierkante meter. meer dan 20 functies.

Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

Suiyuan neemt het verouderingsadaptieve ontwerp van de nieuwe generatie van Vanke over en volgt het concept van "combinatie van medische zorg en onderhoud". Het biedt 365 * 24-uurs gezondheidszorg. De zorgzame huishoudster zorgt voor allround levenszorg, vijfsterrenkoks zorgen voor karakteristieke gezonde maaltijden en allround maatschappelijk werkers zorgen voor kleurrijk entertainment. De activiteit volgt de zes serviceconcepten "respect, continuïteit, openheid, autonomie, nieuw leven en zelf", en maakt gebruik van de twee originele en innovatieve beheertools van "Happy Bank" en "V-Care" om een ​​buurtstijl te bepleiten. actief sociaal Een oudere bewoner brengt een warm, fatsoenlijk en waardig oud leven.

Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

Nadat Vanke en TDS het project hadden overgenomen, werd de oorspronkelijke bouwconstructie opnieuw ontworpen en gerenoveerd. De oorspronkelijke gevel van het gebouw was versierd met gewone verf. Voor de gevelrenovatie gebruiken de ontwerpers op innovatieve wijze de flexibele steenstripproducten van LOPO als decoratiemateriaal en worden ze direct op de scheurvaste behandelde wanden geplaatst. Het project maakt gebruik van een mix van twee verschillende roodtinten. Ze zijn 60 * 240 mm groot en geven een elegant en warm gevoel aan het complex alsof de gevel ermee versierd is bakstenen​ Het past perfect in het totaalontwerp van het 'tuinhuis voor senioren'. Deze 2.5-3 mm dikke, flexibele zachte porseleinproducten zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden gebruikt op verschillende ondergronden, op muren met verschillende oppervlaktekrommingen en hebben lage totale kosten, waardoor ze ideaal zijn voor renovatieprojecten.

Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum

De oppervlaktetexturen en kleuren van LOPO's flexibele bekleding kan worden geproduceerd in een oneindige verscheidenheid aan ontwerpen en kan worden aangepast met een verscheidenheid aan texturen zoals bakstenen tegels, steenoppervlak, textieloppervlak, leer en andere. Naast buitendecoratie zijn ze ook zeer geschikt voor de diverse interieurbehoeften van residentiële en commerciële gebouwen.

Gevelrenovatieproject - Vanke Suiyuan Ouderenzorgcentrum